پنجشنبه ۱ فروردین ۱۳۹۸ | 21 مارس 2019
کد خبر ۱۶۸۳۶۶ انتشار : ۲۴ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۰۶:۳۶
معاون سلامت اداره‌کل دامپزشکی آذربایجان‌غربی خبر داد

آغاز طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز تولید و عرضه فرآورده‌های دامی آذربایجان‌غربی

سیدغلامرضا ملکی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ارومیه اظهار کرد: 40 اکیپ بازرسی بهداشتی دامپزشکی با بکارگیری نزدیک به 50 نفر ناظر بهداشتی به منظور کنترل بهداشتی انواع گوشت و فرآورده‌های خام دامی در مراکز تولید، توزیع، عرضه، رستوران‌ها و غذاخوری‌های فعال در ایام تعطیلات نوروزی از 25 اسفند ماه امسال تا 17 فروردین ماه سال آینده به مدت 22 روز  در دو شیفت کاری در سطح استان فعالیت خواهند کرد.

وی افزود: با توجه به خطر انتقال بیماری‌های مختلف در اثر عرضه غیربهداشتی فرآورده‌های خام دامی، از کلیه شهروندان درخواست می‌کنیم از خرید گوشت مرغ یا قطعات ران و سینه فاقد بسته‌بندی، گوشت قرمز فاقد مهر دامپزشکی، گوشت از پیش چرخ شده، آلایش مرغ بدون بسته‌بندی و یا فرآورده‌های خام دامی دارای بسته‌بندی با برچسب مخدوش خودداری کرده و هنگام خرید موارد بسته‌بندی به تاریخ تولید، انقضا و کد بهداشتی دامپزشکی توجه کنند.

معاون سلامت اداره‌کل دامپزشکی آذربایجان‌غربی خاطر نشان کرد: ستاد اجرایی نظارت بهداشتی ویژه ایام تعطیلات نوروزی  مستقر در اداره کل دامپزشکی آذربایجان‌غربی با شماره تماس 32778701- 044 و شبکه دامپزشکی ارومیه با شماره تماس 32426848 -044 همه روزه از ساعت 8 صبح تا 20 عصر آماده دریافت و ارائه هرگونه راهنمایی و پاسخگویی به سوالات شهروندان است.

طراحی و تولید: سرومدیا