شرکت حسابداری

موسسات خدمات مالی و مالیاتی و شرکت های حسابداری امروزه یکی از بهترین گزینه­های پیش رو برای انجام و برون­سپاری امور مالی و مالیاتی هستند.

 از ویژگی های  شرکت حسابداری  علاوه بر تجربه و دانش در اجرای امور حسابداری و مالیاتی، داشتن ساختار و نظم سازمانی در انجام امور مالی و مالیاتی و ارائه خدمات هستند.

بسیاری از شرکت های خصوصی و مشاغل هر سال به دلیل بالا رفتن حقوق و دستمزد کارمندان و کمبود نیروی متخصص در حوزه مالی و مالیاتی رنج می برند. البته به این موارد شرایط بد اقتصادی را نیز اضافه کنید.

این روزها به سختی یک کسب و کار می تواند نسبت به حسابداری و قوانین و جرایم مالیاتی بی اهمیت باشد و با توجه به شرایط دشوار بالا که فقط نمونه ی اندکی از مشکلات است، چه راه حلی وجود دارد؟

عادی است که مدیران شرکت ها و صاحبان مشاغل به دنبال بهترین شرکت های حسابداری باشند، یک شرکت حسابداری که علاوه بر ارائه کیفیت مطلوب در خدمات، دستمزد مناسبی هم دریافت کند و باعث ارزش آفرینی در مجموعه ها شود.

بهترین شرکت حسابداری

خیلی سخت است که در مورد شرکت حسابداری صحبت شود و از شرکت ها نام برد. اما یک شرکت حسابداری خوب شرکتی است که به مندرجات قرارداد پایبند باشد و دلسوزانه امور حسابداری و مالیاتی واحدهای تجاری را مدیریت کند.

مدیران، سرپرستان و کارمندان شرکت حسابداری نقش به سزایی در کیفیت ارائه خدمات دارند. مدیریت ایده آل در امور مالی و مالیاتی و مسئولیت پذیری شرکت های حسابداری یکی از مواردی است که این روزها نادر است.

شرکت حسابداری در تهران

گردش پول و چرخه اقتصاد در پایتخت کشور یعنی تهران بسیار بالا است و تعدد شرکت حسابداری در کلان شهرهای صنعتی و با اهمیت اقتصادی مانند تهران، اصفهان، خرسان و تبریز و غیره بسیار زیاد است.

شرکت حسابداری در تهران یکی از شرکت های بسیار پر مشغله محسوب می شوند و خیلی از کسب و کارها و شرکت ها به دنبال همکاری با یک شرکت حسابداری در تهران هستند.

سامانه مودیان چیست؟

قانون پایانه های فروشگاهی و  سامانه مودیان  یکی از قوانین جدید مالیاتی است که به طور جدی و براساس اعلام سازمان امور مالیاتی قرار است از سال 1402 اجرایی شود. یکی از ارکان اصلی این قانون سامانه مودیان و موضوعات مربوط به آن است.

اگر به طور ساده و خلاصه بخواهیم ارتباط مودیان با پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان را بررسی کنیم، به این صورت است که شرکت ها و اشخاص حقوقی بیشتر با سامانه مودیان سر و کار دارند و اشخاص حقیقی و مصرف کننده های نهایی با پایانه های فروشگاهی.

البته این را در نظر داشته باشید که دستگاه پوز (کارتخوان) یا درگاه الکترونیک صرفا برای اشخاص حقیقی نیست و برخی اشخاص حقوقی و شرکت ها نیز از آن ها استفاده می کنند.

در این مسیر شرکت ها و اشخاص مربوطه باید شناسه یکتا حافظه مالیاتی و در اکثر موارد کلید عمومی و گواهی الکترونیک نیز دریافت کنند و محصولات خود اعم از کالا یا خدمت را با شناسه عمومی یا اختصاصی (با الویت اختصاصی) طی صورتحساب الکترونیکی به فروش برسانند.

چه کسانی باید از سامانه مودیان استفاده نمایند؟

بر اساس این قانون تقریبا 99% اشخاص می بایست از این قانون پیروی نمایند مگر مواردی که قانون مشخص کرده باشد.. همه اشخاص حقیقی و اشخاص حقوقی مستلزم اجرای این قانون هستند و عدم رعایت آن جرایمی را به همراه دارد که مهمترین آن جرایم مربوط به ماده 22 قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان است.

صدور و ارسال صورتحساب الکترونیکی به سامانه مودیان

یکی از موارد مربوط به سامانه مودیان، صدور و ارسال صورتحساب الکترونیکی به سامانه مودیان است.

از سال 1402 قرار بر این شده است که همه مودیان مشمول این قانون مخصوصا اشخاص حقوقی، فاکتورهای فروش خود را به عنوان صورتحساب الکترونیکی به خریدار ارسال نمایند. و خریدار صورتحساب مربوطه را در صفحه سامانه مودیان مربوط به خود تایید نماید.

البته موارد فوق بستگی به انواع صورتحساب الکترونیکی هم دارد. در حال حاضر 3 نوع صورتحساب الکترونیکی تحت عناوین نوع یک، نوع دو و نوع سه وجود دارد که خود آنها دارای الگوهای مختلفی هستند. در حال حاضر 7 الگوی صورتحساب الکترونیکی تعیین شده است..

مشاور مالیاتی

طی عناوین بالا  در مورد شرکت حسابداری و سامانه مودیان مطالبی مطرح شد، حالا قرار است در مورد مشاور مالیاتی  به عنوان یکی از عناصر کلیدی و با ارزش در امور مالی و مالیاتی نکاتی را مطرح کنیم.

 

مشاور مالیاتی یکی از موضوعات مورد اهمیت برای شرکت ها و مشاغل موفق است. فرآیندها و نتایج امور مالیاتی ممکن است در طی سال مالی در شرکت آشکار نشود به همین موجب بسیاری از شرکت ها به آن اهمیت نمی­دهند و در آخر درگیر جرایم مالیاتی و خروج نقدینگی از مجموعه خود می شوند.

مالیات یک عنصر جدا نشدنی و بسیار حائز اهمیت در کسب و کارها محسوب می شود و اگر به شرکت های موفق نگاهی اندازیم و به بررسی آنها بپردازیم، اکثر آنها مشاور مالیاتی در کنار خود داشته­اند و از خدمات ایشان بهره برده­اند.

چرا مشاوره مالیاتی اهمیت دارد؟

مشاوره مالیاتی در ساده ترین حالت از خروج نقدینگی بی مورد و غیر منطقی سازمان ها جلوگیری می کند.

یک مشاور مالیاتی می تواند در مواقعی با ارائه مشاوره مالیاتی هوشمندانه باعث جلوگیری از ضرر و افزایش سودآوری نیز می شود و جرایم مالیاتی را به حداقل می رساند.

مشاوره مالیاتی می تواند به صورت مشاوره مالیاتی آنلاین، مشاوره مالیاتی تلفنی و مشاوره مالیاتی حضوری باشد و در مواقعی می تواند به صورت یک پروژه بین کارفرما و مشاور مالیاتی مطرح شود.

شرکت خدمات مالیاتی

شرکت خدمات مالیاتی به گونه ای همان شرکت حسابداری است، زیرا خدمات مالیاتی و حسابداری در بیشتر مواقع با هم تلاقی دارند و نمی­توان آنها را از یکدیگر جدا کرد.

اکثر شرکت های خدمات مالیاتی به عبارتی حسابداری مالیاتی اراده می دهند که تلفیقی از حسابداری و مالیات است.

برای دریافت خدمات حسابداری، مالی و مالیاتی، می توانید با کارشناسان شرکت حسابداری مالی­کده تماس حاصل نمایید و از خدمات ارزنده این شرکت مانند مالیات و حسابداری و حسابرسی و غیره بهره­مند شوید.

"این مطلب تبلیغاتی است"

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار